Onze plek
7.5.2024

Coachruimte huren Amsterdam

Personal coaching, mental coaching, relatiecoaching, rouwcoaching, loopbaancoaching, lifestyle coaching, executive coaching, teamcoaching... coaching is er in vele soorten en maten. Maar een goede coachingsessie? Dat staat of valt met de juiste snaar raken. En waar kun je die snaar beter raken dan in een inspirerende, persoonlijke coachruimte waar je je op je gemakt voelt? In dit artikel vertellen we je daarom alles wat je moet weten over een coachruimte huren in Amsterdam.

Waarom een coachruimte huren?  

Een eigen coachruimte huren in Amsterdam laat zien dat je serieus en professioneel bent als coach. Mensen die online naar je zoeken – en dat zullen ze doen – zien je adres en dat geeft vaak een veilig en professioneel beeld. Mensen vertrouwen nu eenmaal sneller een bedrijf met een fysieke locatie, zeker bij iets persoonlijks als coaching.

Als je het goed doet, huur je dus een coachruimte die veilig en uitnodigend is. Hier kunnen je cliënten zich gemakkelijk openstellen. Alles, van de koffie tot de kunst aan de muur, laat iets van jou zien en spreekt je cliënten aan.

Een gehuurde coachruimte biedt structuur, iets wat je met online coaching niet zo makkelijk kunt bereiken. Dit bouwt vertrouwen en privacy op. Een fysieke coachruimte in Amsterdam huren kan onbewust extra zekerheid geven aan je cliënten.

Praktisch gezien helpt een eigen coachruimte huren je ook om alles goed georganiseerd en efficiënt te houden. Je bepaalt zelf hoe je je ruimte gebruikt.

Een ander belangrijk voordeel dat vaak wordt onderschat, is het scheiden van werk en privé. Vooral in het begin - als startende coach - is het verleidelijk om thuis via online sessies te coachen en zo kosten te besparen. Maar dit kan de grenzen tussen werk en privé doen vervagen, waardoor het lastig wordt om 's avonds écht te ontspannen. Een eigen coachruimte in Amsterdam huren helpt je om deze grenzen gescheiden te houden. Een soort werkafspraak met jezelf!

Wat kost een coachruimte huren in Amsterdam?

Een coachruimte uren bij KW9 Amsterdam is flexibel: je betaalt alleen voor de tijd die je daadwerkelijk gebruikt. Dat is vaak voordeliger dan een ruimte voor langere tijd huren of kopen. Onze coachruimtes zijn helemaal klaar voor gebruik en gezellig ingericht. Je kunt dus meteen aan de slag om een fijne sfeer voor je coachingsessies te creëren, zonder extra kosten.

Bekijk ook onze prijzenpagina.

De prijs voor het huren van een coachruimte hangt af van hoe groot de ruimte is en hoe lang je blijft. Voor kleinere coachingsessies beginnen onze prijzen al bij € 35 per uur exclusief btw. Kom je vaker? Overweeg dan een van onze strippenkaarten voor tarieven vanaf € 17 per uur ex btw. Plan je iets groots zoals een workshop, team sessie, opstelling of presentatie? Dan hebben we speciale dagtarieven vanaf € 350.

Wil je net als veel van onze klanten een vaste coachruimte huren bij KW9? Neem contact op.

Coachruimte bij KW9 Amsterdam huren?

Begane grond

Onze coachruimte op de begane grond heeft een ruime tafel voor coaching met meerdere personen. Er is de mogelijkheid om het whiteboard of een flipover te gebruiken. Je gebruikt de hoofdingang ook als wachtruimte. Dit geeft je coachingspraktijk meteen een professionele uitstraling.
Iedere ruimte heeft zijn eigen koffieapparaat en waterkoker of thermoskan voor thee.

Huur hier deze coachruimte bij KW9 Amsterdam.

2e verdieping: de groene coachruimte

Op de tweede verdieping vind je een lichte kamer met een geweldig uitzicht over Amsterdam. Dit plekje is creatief ingericht en zeer geschikt om rustig te kunnen praten. Lees hier meer over de groene coachruimte in Amsterdam huren.

Een coach zegt hierover: “Voor mij is het houden van mijn coachingsessies bij KW9 een grote meerwaarde voor mijn cliënten. En, ik geniet zelf ook van de ruimte en de sfeer elke keer dat ik er werk!”

2e verdieping wit

Zoek je iets bijzonders? Onze witte focus ruimte is een favoriet voor vertrouwelijke gesprekken. Het is een rustige coachruimte, heeft uitzicht aan de achterzijde over Amsterdamse daken en veel karakter. Ontdek hier meer over het huren van deze coachruimte in Amsterdam.

Een recensie van een coach die deze coachruimte in Amsterdam huurt: “Elke sessie bij KW9 is een cadeautje aan jezelf - en je cliënt. Deze plek ademt openheid en helderheid. De ruimtes nodigen uit tot nadenken over alle mogelijkheden.”

KW9’s tip: probeer verschillende coachruimtes uit om te zien wat het beste werkt voor jou en je cliënten. Elke coachruimte heeft zijn eigen charme. Uiteraard mag je ook van tevoren komen voor een rondleiding. Je kunt ons bellen op +31 6 17 28 51 05‬.

Coachruimte huren in Amsterdam: Denk aan jezelf en je cliënten

Wanneer je jouw coachruimte uitzoekt, is het belangrijk dat deze plek ook voor jou werkt. Denk na: Is het makkelijk om er te komen vanuit je huis? Voel je je er goed? Kun je de flexibele tijden aanbieden die jij en je cliënten nodig hebben?

Openingstijden coachruimtes KW9 Amsterdam:

maandag 09:00–20:00

dinsdag 09:00–20:00

woensdag 09:00–20:00

donderdag 09:00–20:00

vrijdag 09:00–18:00

zaterdag In overleg

zondag In overleg

In overleg kunnen we de avond aanbieden voor coaching van clienten die na hun werk kunnen langskomen.

Iedere ruimte heeft zijn eigen koffieapparaat en waterkoker of thermoskan voor thee.

Coachruimte huren in Amsterdam: bereikbaarheid

Als coach of trainer wil je natuurlijk dat cliënten makkelijk naar je toe kunnen komen. Bedenk daarom goed:

  • Komen ze met de auto? We adviseren de parkeergarage Oosterdok, op 7 minuten loopafstand van KW9. Direct voor KW9 zijn er parkeerplaatsen beschikbaar tegen een tarief van € 7,50 per uur, deze kunnen niet worden gereserveerd.
  • Komen ze met het openbaar vervoer? Kies dan een locatie dicht bij het station, zoals KW9. Onze coachruimtes zijn slechts 4 minuten lopen van het Centraal Station.
  • Werk je met mensen die moeilijk ter been zijn? Ga dan voor een coachruimte op de begane grond met toegankelijke parkeerplekken. Let op: KW9 heeft trappen. Onze coachruimtes zijn daarom niet rolstoelvriendelijk. Weten wat er mogelijk is? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
  • En voor professionals? Een coachruimte huren dicht bij het centrum of kan dan handig zijn. De coachruimtes van KW9 bevinden zich midden in het zakelijke Amsterdamse centrum.

Lees ook: Praktijkruimte huern in Amsterdam? KW9 maakt het mogelijk.

Coachruimte huren Amsterdam: hoe groot moet de ruimte zijn?

Bij het kiezen van je coachruimte zijn er geen strikte regels over de grootte. Het draait allemaal om wat jij en je cliënten nodig hebben. Dit kan door te bedenken: hoe ziet jouw praktijk er nu uit en wat zijn je plannen voor later? Heb je genoeg aan een kleine kamer voor één-op-één gesprekken of leid je ook groepssessies met bijvoorbeeld 10 mensen?

En hoe wil je dat je praktijk groeit? Dit helpt om te bepalen of de ruimte die je nu kiest, later nog steeds voldoet. Voor persoonlijke gesprekken heb je waarschijnlijk genoeg aan een kleinere ruimte met wat comfortabele stoelen, een bureau en een paar planten. Voor grotere groepen heb je meer ruimte nodig, misschien zelfs een zaal.

Hoe huur je een coachruimte bij KW9 Amsterdam?

Bij KW9 vind je coachruimtes die perfect zijn voor verschillende soorten gesprekken en sessies. Elke coachruimte heeft zijn eigen pagina met alle details die je nodig hebt. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust.

Heb je de ideale ruimte gevonden? Check dan snel of hij beschikbaar is op de dagen en tijden die jou uitkomen en boek direct.

whatsapp
Vragen? Neem contact op