Vergaderruimte en werkplek in Amsterdam bij KW9

KW9 Estherbalkon kw9
Ontdek onze unieke vergader- en werkruimtes in het hart van Amsterdam. Bij KW9 kun je niet alleen effectief vergaderen, maar ook deel uitmaken van inspirerende kunstavonden en ons collectief.
KW9 vergaderruimte op de begane grond

KW9: Meer dan een vergaderruimte in Amsterdam

Hi, ik ben Esther, eigenaresse van KW9. Een voor mij hele bijzondere plek die ik sinds 2020 mag runnen. Mijn passie is het neerzetten en helpen groeien van individuen en bedrijven. Dit realiseer ik door het aanbieden van een multifunctionele ruimte waar werk, creativiteit en connectie samenkomen. Bij ons draait het om een authentieke ruimte te ontwikkelen die mensen en bedrijven ondersteunt, in welk gebruik dat ook is.

Bij The Collective richten we ons op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ons netwerk biedt een solide basis voor groei, waar jij kunt aarden, wortelen en uiteindelijk kunt bloeien.

Historie van KW9 in Amsterdam

Het pand waarin KW9 zich bevindt, heeft een rijke historie. Gebouwd in 1878, werd het eerst gebruikt door de Engelsen van het Lloyd's Registry for Shipping. Dit historische aspect van reizen en ontdekken vormt de basis voor onze hedendaagse missie: reizen van groei. Ontdek hier meer over ons gebouw.
KW9 geschiedenis

Duurzame partners van KW9

We kiezen onze partners zorgvuldig. Van milieuvriendelijke koffie van de Koffiejongens tot de biologische theeën van Pukka. Samen zetten we ons in voor een duurzame toekomst.
kw9 koffiejongens

Kunst bij KW9: Lokale en internationale artiesten

Onze muren zijn een podium voor talent. Regelmatig geven we lokale en internationale artiesten een platform om hun werk te tonen. Ontdek hier de verhalen achter de kunstenaars.
KW9 kunst

Ontmoet ons team

Oprichtster: Gedreven, warm en de spil van KW9.  Ontdek hier meer over Esther.
Partner: Met haar creatieve inslag en oog voor design, speelt Margaux een cruciale rol in de groei en organisatie van KW9.  Ontdek hier meer over Margaux.
Hostess: Altijd vriendelijk en gastvrij, Hanna zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij KW9.

Samenwerken met KW9?

Heb je een innovatief idee of voorstel voor onze ruimte? We staan altijd open voor samenwerkingen en nieuwe initiatieven.
kw9 elephant

Wat klanten zeggen over onze inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam

Van trainers tot coaches en bedrijven, ze ervaren allemaal de bijzondere sfeer van KW9. De centrale locatie, het gastvrije team, en onze mooi ingerichte ruimtes dragen bij aan hun positieve ervaringen.

“ KW9 is mijn favoriete ruimte om workshops te geven! Een gastvrije sfeer en een team dat met je meedenkt. Super makkelijk te bereiken op 5 minuten lopen van het station. ”

Auteur en trainer bij Vloggen voor professionals

“ KW9 is een creatieve en authentieke plek waar ideeën tot leven komen en concepten ontstaan! Tijdens onze teamdagen faciliteerde de ruimte en opzet waardevolle en constructieve gesprekken. ” 

“ Voor mij is het houden van mijn coachingsessies bij KW9 een grote meerwaarde voor mijn cliënten. En, ik geniet zelf ook van de ruimte en de sfeer elke keer dat ik er werk! ”

“ KW9 is als een tweede thuis voor mij. Ik breng hier graag tijd door en voel me altijd welkom. Ik hou ervan hoe elke ruimte zo doordacht is ontworpen.” 

Coach & oprichtster bij Puur Ontwikkelen

“ Elke sessie bij KW9 is een cadeautje aan jezelf - en je cliënt. Deze plek ademt openheid en helderheid. De ruimtes nodigen uit tot nadenken over alle mogelijkheden. ”

“ KW9 is de perfecte plek voor onze vergaderingen. De locatie, gastvrije sfeer en fantastische faciliteiten geven ons altijd die feel-good vibe. De open ruimtes vergemakkelijken de verbinding met andere ondernemers hier. ”

Ondernemers in de muziekindustrie

“ Esther heeft een ruimte gecreëerd die mensen uitnodigt om zich open te stellen... ze voelen zich hier thuis. ”

KW9 lid
Therapeut & Coach

“ We vonden gisteren heel geweldig. Het was heel goed geregeld en we hebben de uitstekend en goede zorg van jullie genoten. Heel erg bedankt! ”

Voorbeeld naam
Mastercard
Pijl naar linksPijl naar links
Pijl naar rechtsPijl naar rechts

Nieuws en evenementen bij KW9

Mis niets! Blijf op de hoogte van onze laatste evenementen, kunstprojecten en speciale aanbiedingen.

whatsapp
Vragen? Neem contact op