EEN RUIMTE. EEN ERVARING.

Waarom lid worden van een community?

Voor een ruimte om te werken? Om te netwerken? Om te groeien? Het collectief van KW9 is al deze dingen en meer. Het collectief bestaat om groei te stimuleren, op individueel en zakelijk niveau. Naast een werk- en evenementenruimte is het collectief een ervaring. Een ervaring van samenzijn, co-creatie, spel, dromen, realiteit - en bovenal vriendelijkheid.
HET COLLECTIEF BIJ KW9

Deelnemen aan het collectief van KW9 geeft je...

een ruimte om te werken
Een ruimte om te werken in het historische KW9, in het hart van Amsterdam. Van lichte ruimtes om te werken, focusplekken om dingen gedaan te krijgen of ruimtes om te co-creëren. Er zijn natuurlijk reguliere vergaderruimtes, telefooncellen - en, snelle wifi.
inspiratie
Het collectief draait om inspiratie. Inspiratie door de ruimte zelf, de mensen die je hier ontmoet en de evenementen waaraan je deelneemt.
gemeenschap
Onnodig te zeggen dat deel uitmaken van een gemeenschap, gemeenschap betekent. Zijn de mensen niet de echte reden waarom je lid wordt van een netwerk? Geniet ervan omringd te zijn door gelijkgestemde mensen en neem deel aan ervaringen die je groei voeden.
impactvol eten & drinken
Onbeperkt koffie van Koffiejongens (en de koffiemaling wordt gedoneerd om de bodem te herstellen) en onbeperkt thee van Pukka of Yogi. Onze havermelk is van de sociale onderneming Minor Figures of Oatly. Lekker, toch!
DE WERELD VAN WERK VERANDERT

Ruimtes kunnen echte verbindingen voeden. Met jezelf. En met elkaar.

"An extraordinary set of circumstances along with contemporary technology has developed a new normal that sets us free from traditional office spaces. It has opened the doors for working from home or anywhere else on the planet. Nonetheless, we have not lost our need for real connections, conversations, and human contact. That’s why physical spaces to meet and work will continue to be so necessary.”
Rohan Silva, co-founder of Second Home

whatsapp
Vragen? Neem contact op